Ervaringen

Ervaringen met Rebalancing zijn altijd lastig te omschrijven omdat de processen die zich op de Rebalancing tafel afspelen meestal erg intens en persoonlijk zijn. Vandaar dat er op deze pagina vooral resultaten staan en niet de persoonlijke weg naar het resultaat. Uit respect voor deze persoonlijke processen heb ik de namen van de mensen die de ervaring delen weg gelaten.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat gedurende mijn leven al meer dan honderd verschillende therapeuten en masseurs aan mijn lichaam heb laten werken. Van fysiotherapeuten tot Reiki en energetisch werkers tot sportmassage en alles ertussenin. Saskia wat jij met mijn lichaam doet en me laat voelen is nieuw! deze vorm van contact en ruimte die jij geeft om in mezelf te kunnen voelen heb ik nog nooit meegemaakt. In een woord Wow!

Ik loop al 3 jaar met een Whiplash rond na een auto ongeluk waarbij iemand mij van achteren aanreed. Volgens de doctoren is er niets meer wat ze voor me kunnen doen behalve pijnstillers geven. Op scans en foto’s is er niets te zien en ben ik “gezond” verklaard. Ik ben bij verschillende energetisch en emotioneel werkers geweest en heb heel wat trauma opgelost, en ik had nog steeds elke dag pijn. Na vijf sessies waarmee je vooral met mijn nek gewerkt hebt ben ik voor het eerst in 3 jaar pijnvrij! Dank je voor je warme en kundige handen! Ik kan nu pas weer echt verder en het ongeluk achter me laten.

Ik was een van de mensen die als iemand me vroeg “voel je voeten” tijdens bijvoorbeeld Yoga dat ik dan geen idee had waar mijn voeten eigenlijk waren en dat ik naar mijn voeten moest kijken om zeker te weten dat ze er nog steeds wel aan zaten. Ik begreep de aanwijzing “voel je voeten/handen/buik van binnenuit” nooit. Tenzij ik pijn had, dan kon ik dat lichaamsdeel voelen. Na een paar sessies met jou kan ik tot mijn grote verbazing voor het eerst van mijn leven mijn voeten en buik en ademhaling voelen vanbinnen! Nu snap ik pas wat mijn yogadocente me al die jaren al probeerde duidelijk te maken. Jij kon het me laten voelen!

Saskia jij hebt geweldige warme handen waar ik me graag aan overgeef. Naar jou toe gaan voelt altijd een beetje als een APK voor mijn lichaam. Weer even alles nalopen, alles weer even lekker los werken. Kleine dingen aanpakken voordat het grote dingen worden. Heel fijn!