wie zijn wij

Wij zijn Marc en Saskia. We wonen nu ongeveer 4.5 jaar samen hier in Ede. Een deel van de tijd samen met Marc zijn kinderen Rowan (12) en Connor (10) Wat wij gemeen hebben is onze passie en liefde voor echtheid, onze nieuwsgierigheid en onze interesse om altijd verder te kijken, altijd meer te willen weten en altijd op zoek te zijn naar wie iemand echt is.
Dit klinkt mischien heel zweverig maar is het absoluut niet.

Marc is opgegroeid in een volksbuurt in een warm gezin. Na een Hogeschool opleiding in Electrotechniek werkt hij alweer 17 jaar als freelance software developer, voornamelijk voor grote bedrijven.
Daarnaast heeft hij, zeker de laatste 8 jaar, het gevoel gehad dat het leven meer te bieden zou moeten hebben dan opstaan, eten, werken, tv kijken en doodgaan. Die zoektocht heeft hem via Yoga, Traditionele Chinese Geneeskunst, Tai Chi naar de Rebalancing® opleiding en Avatar® geleid.
Het resultaat van die reizen is veel meer vrije aandacht, veel meer persoonlijke verantwoordelijkheid, veel meer rust en meer enthousiasme in alles wat hij onderneemt. Dit deelt hij graag met andere mensen.

img_5257_edited

Ik ben Saskia, 24, door anderen word ik vaak omschreven als rustig, enthousiast en een goede luisteraar. Wat ik graag deel met de wereld door middel van mijn sessies is vooral ruimte. Bij mij is alles welkom. Of je nu zit met een emotioneel jeugdtrauma, een ingestortte relatie, een whiplash, of de vraag wat is er eigelijk nog meer in het leven dan eten werken slapen en doodgaan? En natuurlijk alle andere onderwerpen waar mensen mee zitten. Ik oordeel niet. Wat je van een rebalancing sessie met mij kunt verwachten is dat ik alle ruimte en tijd neem om jou je eigen ruimte te laten voelen. Dat klinkt heel abstract? Zie het zo eens, een spier of en groep spieren die vast zitten zijn relatief makkelijk los te masseren iedere masseur kan dat. En de spier zal na de massage lekker los voelen, na een dag heb je wat spierpijn in de spier en na een week zit de spier weer vast. De spier was dan wel los, de oorzaak van waarom de spier vas zat is niet veranderd, en zolang de oorzaak niet veranderd zit de spier binnen een paar dagen weer vast. En kan je weer een nieuwe afspraak maken bij je masseur. Dat is niet mijn manier. Ik ga samen met jou op onderzoek uit naar waarom. Hoe voelt die spier, hoe voelt het gebied eromheen, wat gebeurt er als je er naartoe ademt… en ik volg mijn intuitie.dit is een veel holistischere zen aanpak. En als je voelt en ervaart waarom een spier pijn doet en waar dat vandaan komt kan de spier vaak ontspannen en ontspanne blijven. Want de reden dat hij aanspande is weg.

Dus verder over mij. Ik ben nieuwschierig, enthousiast en zo gek als een deur. Toen mijn vader op mijn 10e terugkwam van een bewustwordingscursus wist ik het. Ik wil alles leren over bewustzijn wat er te leren valt! Nu een heel aantal Avatar cursussen, 3 opleidingsjaren en 2 stagejaren in de opleiding Rebalancing, gouden certificaten volgens Irwin Insights in grondwerk en trainen van paarden, Centered riding level 1, transformational breathing cursussen en vast nog wel een heleboel andere gekke dingen die ik nu vergeet later heb ik geleerd dat ik hoog gevoelig ben, mensen coachen geweldig vindt. Je lichaam nooit liegt en erg wijs is. Endat ik mensen erg graag begeleid in het proces van persoonlijke ontwikkeling en emotionele volwassenheid. Of met de lessen van pijn en het omgaan met bijvoorbeeldv hooggevoeligheid vanuit mijn eigen ervaring.